Ferietid

4 years ago  •  By  •  0 Comments

Ferietid

Noen ganger glemmer vi det viktigste når vi skal på ferie. Andre ganger er vi så stresset og sur at det tar flere dager før den gode feriestemningen senker seg. Hva er viktig sett fra Guds perspektiv når det er ferietid? Ikke glem å puste inn og puste ut.

Bibelen kaller det å puste inn å bli fylt av Gud gjennom hans ord. Ferietid er tiden da man egentlig har veldig god tid til å lade og fylle seg med Guds Ord. Ikke ta ferie fra tiden med Gud i ordet.

Det andre som er viktig er å puste ut. Det er bønnen. Det er det samme regelen som gjelder der. Vi må få pustet ut ellers dreper vi livet på innsiden. Pass på at sommertiden og ellers i året blir tiden hvor du virkelig hviler og puster både inn og ut. Da går livet så mye bedre og du er mye hyggeligere å være sammen med!